Rensa gamla medlemmar genom jämförande med annat register

1. Sök upp alla medlemmar i föreningen via Administration -> Personer.
2. Markera alla personer, och klicka på "ändra markerade". Lägg in ett datum som är några dagar fram i tiden i fältet "medlem t.o.m."
3. Exportera alla personer från det externa systemet, och lägg in dom i IdrottOnlines importfil. De fälten som måste fyllas i är förnamn, efternamn och personnummer.
4. Importera filen, och se till att "uppdatera" och "ta bort"-kolumnerna är markerade på Medlem t.o.m., och inget annat.
5. Gå in på Administration -> Inställningar, och ändra "Regelverk för medlem t.o.m." till "Avsluta"

Sen kommer medlemmarna att tas bort på det datum som sattes i steg 2.