Skicka meddelande till medlem

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den person du vill skicka ett meddelande till genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen Sök. För att se fler sökfält, klicka på Utökad sökning.

Klickar du på Sök utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet.

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Markera personen eller personerna som du vill skicka ett meddelande till och klicka på knappen Meddelande och därefter Skapa Meddelande

6. Skapa meddelandet. Obligatoriska fält är markerade med en röd stjärna. Längre ner i fönstret ser du mottagarna och till vilka e-postadresser som meddelande kommer skickas. Om en mottagare inte har en angiven e-postadress så är det fältet tomt.

7. Vill du skicka ett meddelande till målsmän så markera det alternativet i fältet mottagare. Om du klickar på pilen till vänster om mottagarens namn så ser du målmans namn och e-postadress.

8. För att skicka meddelandet, klicka på knappen Skicka.