Exportera medlemmar

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn. 

3. Klicka på Personer i vänstermenyn. 

4. Är du inne på Förening så kan du söka efter samtliga medlemmar i föreningen. Är du inne på en sektion så kan du söka efter samtliga medlemmar som är aktiva i sektionens idrott. Om du klickar på knappen Sök utan att fylla i något i sökfälten så visas samtliga medlemmar i föreningen alternativt aktiva i sektionsidrotten.  Sökresultatet visas längre ner på sidan. 

5. Markera de personer som du vill exportera genom att bocka i rutan till vänster om personernas namn. Markerar du inga personer så kommer samtliga personer i sökresultatet att exporteras.  

6. Klicka på Exportera

7. Välj Exportera till Excel eller Exportera till Excel, välj kolumner.  

Väljer du Exportera till Excel så kommer all data kopplad till valda personer att inkluderas. Du kan välja att inkludera födelsedatum eller personnummer i exporten. Du kan även välja att inkludera eller exkludera målsmän.

Väljer du Exportera till Excel, välj kolumner så får du välja vilken data du vill inkludera i exporten. Det gör du genom att bocka i eller ur rutorna. För att markera/avmarkera samtliga alternativ bocka i eller ur Markera allt.  

8. Klicka på knappen Exportera så laddas exportfilen ner till din dator. 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.