Lägg till utländsk person

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Klicka på Lägg till medlem

5. Det är möjligt att lägga till en utländsk person med fullständigt personnummer (bokförd i annat land än Sverige men har ett svenskt personnummer) eller ofullständigt personnummer. Det krävs minst ett födelsedatum för att få möjlighet att välja om personnumret ska vara ofullständigt och/eller om personen är utländsk.

Om en utländsk medlem saknar personnummer fyll i födelsedatum och bocka i rutorna Ofullständigt personnummer och Utländsk person.

Om endast Utländsk person bockas för så ska de fyra sista siffrorna i personnumret adderas. Detta gäller personer med svenskt personnummer som är bokförda i ett annat land.

6. Välj nationalitet och ange namn, e-postadress och adress.

7. Klicka på Nästa

8. Lägg till ytterligare information såsom telefonnummer och skicka ut inloggningsuppgifter.

10. Klicka på Spara för att lägga till medlemmen.