Godkänn medlemskap

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Säkerställ att du är i föreningsläge, annars klicka på Ändra

5. Välj Förening i rullistan och klicka på Byt.

6. I fältet Person ändra till Medlemmar för godkännande i rullistan.

7. Filtrera på källa från ansökningen eller på ansökningsdatum. För att se samtliga lämna fälten tomma.

8. Klicka på knappen Sök så visas sökresultatet längre ner på sidan.

9. Du kan hantera alla personer på en gång genom att klicka på knappen Avslå medlemskap, Godkänn medlemskap eller Prova-på-person.

Du kan även välja en person genom att klicka på personens namn och därefter klicka på någon av knapparna Avslå medlemskap, Godkänn medlemskap eller Prova-på-person

10. När du har gjort ditt val, klicka på knappen Spara.