Skicka ut inloggningsuppgifter

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den medlem som du vill skicka ut inloggningsuppgifter till.

5. För att komma till Redigera person, klicka på personens namn i sökresultatet.

6. Kontrollera att rätt e-postadress är angiven i fältet Kontakt under E-postadress. Korrigera eller lägg till en e-postadress direkt i fältet.

7. Klicka på knappen Skicka inloggningsuppgifter

Om personen redan har fått inloggningsuppgifter står det istället Återställ lösenord på knappen. Då skickas ett e-postmeddelande till personens angivna e-postadress och personen kan återställa lösenordet genom att följa anvisningarna i e-postmeddelandet.