Redigera medlem

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den medlem vars uppgifter du vill redigera genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen Sök. För att se fler sökfält, klicka på Utökad sökning.

Klickar du på Sök utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet.

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. För att redigera, klicka på personens namn.

6. Du kan ändra, ta bort eller lägga till uppgifter såsom telefonnummer, e-postadress, medlemsinformation, kontaktadress.