Lägg till målsman

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den person du vill lägga till en målsman för genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen Sök. För att se fler sökfält, klicka på Utökad sökning. Klickar du på Sök utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet.

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. För att lägga till målsman, klicka på personens namn för att öppna personkortet.

6. Under rubriken Målsman, klicka på knappen Lägg till målsman

7. Fyll i målsmans uppgifter.

8. Klicka på knappen Nästa och på Spara för att lägga till målsman.

Observera att personnummer krävs för att målsman ska kunna få inloggningsuppgifter. Om målsman inte vill ha inloggningsuppgifter så går det bra att skriva in ett ofullständigt personnummer alternativt ett fiktivt sådant, exempelvis 1970-01-01. Därefter bocka i rutan för Ofullständiga uppgifter