Återaktivera medlem

1. Logga in I IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Gå till föreningsläge. Om du är i sektionsläge, klicka på Ändra

5. Välj Förening i rullistan och klicka på Byt.

6. Sök efter den person vars medlemskap du vill återaktivera genom att fylla i information i något av sökfälten. Ändra fältet Person till Avslutade medlemmar i rullistan och klicka på knappen Sök. Om du vill söka på samtliga avslutade medlemmar så räcker det att ändra fältet Person till Avslutade medlemmar och klicka på Sök.

7. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Markera den person eller de personer du vill återaktivera till medlem igen. Klicka på knappen Gör till medlem

8. Välj om personen även ska vara aktiv i någon idrott. Det gör du genom att bocka i rutan för den idrotten.

9. Klicka på Spara så återaktiveras medlemmen.