Ta bort målsman

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den person vars målsman du vill ta bort. Du gör detta genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen Sök. För att se fler sökfält, klicka på Utökad sökning. Klickar du på Sök utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet.

5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. För att komma till målsman, klicka på personens namn,

6. Under rubriken lsman klicka på knappen Ta bort till höger om den målsman du önskar ta bort från medlemmen.