Lägg till medlem med ofullständigt personnummer

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Klicka på Lägg till medlem.

5. Fyll i födelsedatum och bocka i rutan Ofullständigt personnummer

6. Fyll i namn och adress.

7. Klicka på Nästa.

8. Lägg till information såsom telefonnummer och e-postadress.

9. Klicka på Spara för att lägga till medlemmen.

En medlem med ofullständigt personnummer och svensk nationalitet är inte LOK-stödsberättigad vilket gör att föreningen inte kan söka LOK-stöd för denna medlem.

En medlem med ofullständigt personnummer kan inte tilldelas roller eller behörigheter och det går inte heller att skapa eller skicka ut inloggningsuppgifter till personen.