Sök medlem

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Är du inne på Förening så kan du söka efter samtliga medlemmar i föreningen. Är du inne på en sektion så kan du söka efter samtliga medlemmar som är aktiva i sektionens idrott.

5. Om du klickar på knappen Sök utan att fylla i något i sökfälten så visas samtliga medlemmar i föreningen alternativt aktiva i sektionsidrotten.

6. I fältet Sök person kan du söka på namn, födelsedatum, personnummer eller IdrottsID .

7. I fältet Person kan du välja att söka på exempelvis avslutade medlemmar, målsmän, medlemmar för godkännande m fl.

8. Om du vill specificera din sökning ytterligare klicka på Utökad sökning så visas fler sökfält.

9. Utökad sökning: fyll i de fält du vill söka på och klicka på knappen Sök

10. Sökresultatet visas längre ner på sidan.