Personlicens - Omregistrering

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Licenser i toppmenyn.

3. Klicka på Personlicenser i vänstermenyn.

4. För att förnya en licens, sök efter licensen genom att fylla i fälten och klicka på Sök så visas sökresultatet längre ner på sidan. Om du inte vill söka så kan du skrolla ner för att se samtliga licenser på samtliga medlemmar.

5. Markera personen och licensen som du vill omregistrera.

6. Klicka på Förnya.

7. Under Giltighetstid, välj perioden du vill omregistrera/förnya.

8. Godkänn villkoren: bocka i rutan för att godkänna villkoren

9. Klicka på knappen Förnya

10. Licensen har nu kopierats för den nya perioden och kommer att handläggas av ägande organisation (SF/SDF).