Laglicens - Ansök om person/medlem i redan skapad och godkänd laglicens

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Grupper i vänstermenyn.

4. Sök efter det lag som du vill lägga till en medlem i och ansöka licens för. Klicka på gruppnamnet.

5. Gå till fliken Lägg till person.

6. Person: skriv in personens namn. Klicka på namnet.

7. Klicka på knappen Lägg till så läggs personen till som medlem.

8. Personen har lagts till under fliken Medlemmar.

9. Klicka på knappen Spara för att spara ändringarna.

10. Klicka på Licenser i toppmenyn.

11. Klicka på Laglicenser i vänstermenyn.

12. Sök efter aktuella laglicensen.

13. Klicka på pilen längst till vänster om laget (licensen).

14. Personen som adderades som medlem ligger nu i licenslistan och avvaktar hantering från förbundet.