Personlicens - Nyregistrering

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Licenser i toppmenyn.

3. Klicka på Personlicenser i vänstermenyn.

4. Klicka på knappen Ansök licens som du hittar till höger på sidan.

5. Under Välj typ av licens: välj Personlicens

6.  Välj en licens genom att bocka i rutan till vänster om licensen.

7. Klicka på knappen Nästa

8. Sök efter den person eller de personer som du vill söka licens för och klicka på Lägg till.

9. Markera personen/personerna.

10. Klicka på Nästa.

Observera att om personen redan har en godkänd licens av den typen så kan du inte markera personen eller klicka på knappen Nästa.

11. Godkänn villkoren: läs igenom och bocka i rutan för godkännande.

12. Om ni vill att en kopia av ansökan ska skickas till en e-postadress, bocka i rutan Skicka kopia av ansökan till e-postadress och fyll i en e-postadressen i fältet.

13. Klicka på knappen Ansök.