Laglicens - Nyregistrering

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Licenser i toppmenyn.

3. Klicka på Laglicenser i vänstermenyn.

4. Klicka på knappen Ansök licens

5. Välj typ av licens: välj Laglicens.

6. Välj en licens genom att bocka i rutan till vänster om licensen.

7. Klicka på Nästa.

8. Sök efter de lag som du vill söka licens för och klicka på knappen Lägg till.

9. Markera laget eller specifika personer i laget.

10. Klicka på knappen Nästa. Observera att om laget redan har en godkänd licens av den typen du har valt så går det inte att markera laget eller klicka på Nästa.

11. Bocka i rutan Godkänn villkoren.

12. För att få en kopia av ansökan skickad till en e-postadress bocka i rutan Skicka kopia av ansökan till e-postadress och fyll i e-postadressen i fältet.

13. Klicka på knappen Ansök.