Laglicens - Omregistrering

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Licenser i toppmenyn.

3. Klicka på Laglicenser i vänstermenyn.

4. Sök efter den laglicens du vill förnya genom att fylla i fälten och klicka på Sök eller skrolla ner och hitta den bland samtliga licenser för samtliga lag.

5. Markera laget och licensen som du vill omregistrera/förnya.

6. Klicka på Förnya. Observera att endast godkända licenser kan förnyas.

7. Giltighetstid: välj period.

8. Bocka i att du godkänner villkoren och klicka på knappen Förnya. Licensen har nu kopierats för den nya perioden och kommer att handläggas av ägande organisation (SF/SDF).