Laglicens - Godkänn person/medlem i redan skapad och godkänd laglicens

Observera, för basketföreningar gäller istället manualen Laglicens - Ansök om person/medlem i redan skapad och godkänd laglicens

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Licenser i toppmenyn.

3. Klicka på Laglicenser i vänstermenyn.

4. För att godkänna nya medlemmar för en licens, sök efter licensen genom att fylla i fälten och klicka på Sök så visas sökresultatet längre ner på sidan. Om du inte vill söka så kan du skrolla ner för att se samtliga licenser för samtliga lag.

5. Klicka på pilen till vänster om lagnamnet.

6. Markera de personer som du vill söka licens för genom att bocka i rutan till höger om personens namn.

7. Klicka på knappen Behandla.