Komplettera återrapport

När en återrapport har skickats in kan ni som förening bli meddelade om att det krävs kompletterande uppgifter. För att en förening ska kunna komplettera en återrapport måste förbundet först begära en komplettering genom att skapa en notifiering av typen Komplettering. Återrapporten öppnas då upp igen. Så här går du tillväga för att komplettera den:

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn.

3. Klicka på Ansökningar i vänstermenyn eller direkt på den aktuella återrapporten i listan till höger på startsidan.

4. För att öppna upp en ansökan, klicka på ansökans namn.

5. Öppna fliken Återrapporter

6. Fyll i de efterfrågade uppgifterna.

7. Klicka på Skicka in för att skicka in, eller på Spara för att spara ändringarna utan att skicka in så en behörig användare kan skicka in vid ett senare tillfälle.