Skapa och skicka in ansökan

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn.

3. Klicka på Ansökningar i vänstermenyn.

4. Klicka på knappen Skapa ansökan

5. Idrottsmedel kan endast ansökas inom de projekt som Specialidrottsförbunden eller RF-SISU distrikten har skapat. Följande alternativ finns som valbara när ansökan skapas. Det är endast den sista rubriken Idrottsmedel som är obligatorisk att fylla i.

• Idrottsmedel via anger vilket förbund eller RF-SISU distrikt som är ansvariga för projektet.
  • Kategori innebär inom vilket område som medlet syftar till att användas.
  • Idrottsmedel är ett specifikt projekt som ansökan avser.

I rutan till höger visas eventuell information som ansvarig har lagt till gällande det specifika projektet.

6. När du har valt ett alternativ i rullistan under Idrottsmedel, klicka på Nästa för att gå vidare till nästa steg i ansökan.

• Om ansökningsperioden för ett projekt har passerat eller ligger längre fram i tiden går det inte att klicka på knappen Ansök
  • Alla fält i ansökan som är markerade med en röd stjärna är obligatoriska.
  • Alla som har åtkomst till fliken Idrottsmedel kan skapa och spara en ansökan. Ägaren av idrottsmedlet (ex. ett förbund) är den som bestämmer vilka roller som krävs för att kunna skicka in en ansökan. Om det inte går att skicka in en ansökan så kan du fylla i uppgifterna och spara den. På så sätt kan någon annan i föreningen senare gå in och skicka in den.

7. För att spara en ansökan klicka på knappen Spara och för att skicka in en ansökan klicka på knappen Skicka in