Skicka in återrapport


1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn. 

3. På startsidan för Idrottsmedel finns en informationsruta på höger sida där föreningens aktuella återrapporter finns listade. Klicka på återrapportens namn för att öppna den.

[För nuvarande drabbas vi av en bugg där antalet obesvarade och öppna återrapporter alltid visas som 0 från startsidan. Tills att felet är löst behöver man navigera in på Idrottsmedel > Ansökningar för att se obesvarade/öppna återrapporter.]

 

Ett annat sätt att öppna en återrapport är genom att söka fram en ansökan under Ansökningar, öppna ansökningen genom att klicka på namnet och öppna fliken som heter Återrapporter.   

4. Fyll i de efterfrågade uppgifterna i återrapporten.  

5. Ägaren av idrottsmedlet (exempelvis ett förbund) bestämmer vilka roller som kan skicka in en återrapport. Om du inte kan skicka in en återrapport så kan du fylla i uppgifterna och klicka på Spara så kan någon annan i föreningen med rätt rolltillhörighet senare gå in och skicka in återrapporten. 

6. Klicka på knappen Spara eller skicka in återrapporten genom att klicka på Skicka in.  

Om återrapporten redan har skickats in så står det vem som skickade in den, när den skickades in och status är Inskickad. Om du ändå klickar på återrapporten så ser du de inskickade svaren men du kan inte ändra något. 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.