Godkänn förbehåll

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn.

3. På startsidan för Idrottsmedel finns en knapp som heter Med notifieringar som anger hur många ansökningar med notifieringar föreningen har. Klicka på knappen för att komma till dessa.

4. En lista över ansökningar visas. Klicka på en ansökans namn för att öppna den.

5. Öppna fliken Notifieringar.

6. Klicka på Förbehåll (blåmarkerat) för att öppna och godkänna eller avslå.

7. Accepterar förbehållet: klicka i Ja om förbehållet accepteras eller Nej om förbehållet inte accepteras. Du kan även lägga till en kommentar.

8. Klicka på Spara.