Komplettera uppgifter i ansökan

När en ansökan har inskickats in kan ni som förening bli meddelade om att den kräver kompletterande uppgifter. För att en förening ska kunna komplettera en ansökan måste förbundet först begära en komplettering genom att skapa en notifiering av typen Komplettering.  Ansökan öppnas då upp igen på er sida för Idrottsmedel. Så här går du tillväga för att komplettera den:

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn.

3. Med notifieringar: på startsidan för Idrottsmedel finns en knapp som anger hur många ansökningar med notifieringar föreningen har. Klicka på knappen för att komma till dessa.

4. En lista över ansökningar visas. Klicka på ansökans namn för att öppna den.

5. Under fliken Ansökningar, klicka på ansökan.

6. Fyll i de efterfrågade uppgifterna

7. Klicka på Skicka in för att skicka in, eller på Spara för att spara ändringarna utan att skicka in dem.

Om du sparar kan personer med behörighet att skicka in en ansökan göra det senare utan att behöva skriva ansökan på nytt.