Aktivera Swedbank Pay

Swedbank Pay är ett registrerat varumärke som marknadsförs av PayEx Sverige - ett dotterbolag till Swedbank. Swedbank Pay gör det enkelt att både betala och ta betalt online. Varken du eller dina kunder/medlemmar behöver vara kund hos Swedbank för att kunna använda tjänsterna.

Med denna aktivering kan du erbjuda dina kunder/medlemmar de mest populära betalsätten. I IdrottOnline tillhandahåller vi betalmetoderna faktura, plus- och bankgiro, samt via Swedbank pay betalkort och Swish.

Transaktionsavgiften är 1,50 kr (fast avgift) + 0,6% (av beloppet) exkl. moms per transaktion. Detta belopp dras innan pengarna betalas ut från Swedbank till er förening/förbund.

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Utbildning i toppmenyn.

3. Klicka på Inställningar i vänstermenyn, välj Betalning

4. Bocka i rutan Aktivera Swedbank Pay och klicka på Spara

Denna aktivering av Swedbank Pay gör det möjligt att använda Swedbank Pay i alla IdrottOnlines moduler som använder sig av en betallösning. En aktivering tar några dagar innan den är godkänd av Swedbank.

5. Klicka på Ta mig till formuläret. För att kunna aktivera Swedbank Pay måste du först fylla i PayEx formulär för kundkännedom. Enligt lagkrav måste denna information vara Swedbank tillhanda innan någon utbetalning får göras. Följ instruktionerna.

6. När du har fyllt i formuläret för kundkännedom går du tillbaka till IdrottOnline-och bekräftar att du har fyllt i PayEx formulär för kundkännedom och klickar sedan på Spara