Exportera utbildning

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Utbildning i toppmenyn.

3. Klicka på Utbildningar i vänstermenyn.

4. Markera den utbildning eller de utbildningar du vill exportera genom att bocka i rutan till vänster om respektive utbildning.

5. Klicka på Exportera till ExcelKolumnerna som visas i listan är de kolumner som exporteras.

6. En Excelfil laddas ner till din dator.

Om du vill lägga till eller ta bort en kolumn innan exporten:

1. Klicka på pilen som pekar nedåt i någon av kolumnerna.

2. Välj Kolumner.

3. Kolumner med en markerad ruta visas i listan och tas med i exporten. Lägg till en kolumn genom att bocka i rutan. Ta bort en kolumn genom att bocka ur rutan.