Kopiera utbildning

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Utbildning i toppmenyn.

3. Klicka på Utbildningar i vänstermenyn.

4. Markera den utbildning du vill kopiera genom att bocka i rutan till vänster om utbildningen.

5. Klicka på Kopiera.

6. En kopia skapas.

7. Namn: Namnet på utbildningen blir samma som originalet men med tillägget "- Kopia". Du kan ändra namn på utbildningen genom att klicka och skriva i fältet.

8. Kopiera även: Om du vill kopiera uppgifter såsom tillfällen, deltagare, närvaro och utbildare så gör du det genom att markerar det du vill kopiera i rutan uppe till höger på sidan.

9. När du har gjort dina val, eventuella ändringar och fyllt i alla obligatoriska fält klicka på Spara eller Spara och stäng.