Övergripande statistik

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik i vänstermenyn.

4. Typ av statistik: välj Övergripande gruppstatistik

5. Datum från och Datum till: välj ett datumintervall.

6. Idrott: välj den idrott eller de idrotter som man önskar få fram statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga idrotter sammanslagna.

7. Välj att visa alla aktiviteter, godkända LOK-stödsaktiviteter eller inte godkända LOK-stödsaktiviteter.

8. Klicka på Visa

9. Statistiken visar antal aktiviteter, antal deltagare och antal ledare per grupp under angivet tidsintervall.

10. För att exportera statistiken till Excel klicka på Exportera.