Gruppstatistik

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik i vänstermenyn.

4. Typ av statistik: välj Grupp

5. Datum från och Datum till: välj ett datumintervall.

6. Grupp: välj grupp eller grupper som du vill se statistik för. Lämnar du fältet tomt så visas sammanslagen statistik för samtliga grupper.

7. Välj att visa alla aktiviteter, godkända LOK-stödsaktiviteter eller inte godkända LOK-stödsaktiviteter.

8. Klicka på Visa.

9. Under fliken Gruppens aktiviteter ser du datum och närvaro för respektive aktivitet under det datumintervall du valde.

10. Under fliken Närvaro per deltagare ser du närvaron för respektive deltagare på aktiviteter under det datumintervall du valde.

11. Under fliken Aktivitetstyper per medlem visas vilka aktivitetstyper respektive deltagare har varit närvarande eller frånvarande vid under det datumintervall du valde.

12 Under fliken Visa översikt visas vilka aktiviteter under vilka dagar som en deltagare har varit närvarande vid.

13. Vill du exportera statistiken under Visa översikt till Excel, klicka på Exportera