Platsstatistik

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik i vänstermenyn.

4. Typ av statistik: välj Plats

Här ser du statistik över platser inom ett angivet tidsintervall för vald idrott. Statistiken är baserad på information från aktivitetsmodulen och närvarorapporteringen.

5. Datum från och Datum till: välj ett datumintervall.

6. Idrott: välj den idrott eller de idrotter som du vill se statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga idrotter sammanslagna.

7. Välj att visa alla aktiviteter, godkända LOK-stödsaktiviteter eller inte godkända LOK-stödsaktiviteter.

8. Klicka på Visa

9. Under fliken Ledare, deltagare, aktiviteter per plats ser du antal aktiviteter på platsen per månad och hur många deltagare och ledare som har varit närvarande. Du ser även fördelningen mellan män, kvinnor samt deltagare som saknar angiven information om kön (Okänd) bland ledare och deltagare.

10. Under fliken Översikt per plats och tillfälle ser du plats, datum och tid, och hur många deltagare som var på aktiviteten. Du ser även åldersspannet på aktiviteten, hur många deltagare och ledare som var närvarande och hur många av deltagarna/ledarna som är män, kvinnor samt deltagare som saknar angiven information om kön (Okänd).

11. Vill du exportera statistiken till Excel. klicka på Exportera