Personstatistik

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik i vänstermenyn.

4. Typ av statistik: välj Person.

Här ser du statistik över valda personer inom ett angivet tidsintervall. Statistiken är baserad på information från aktivitetsmodulen och närvarorapporteringen.

5. Datum från och Datum till: välj ett datumintervall.

6. Idrott: välj den idrott eller de idrotter som du vill se statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga idrotter för vald person.

7. Person: välj den person eller de personer som du vill se statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga personer för vald idrott.

8. Klicka på Visa

9. Under fliken Översikt per person ser du valda personers närvaro under det datumintervall du valde.

10. Vill du exportera statistiken till Excel, klicka på Exportera

11. Under fliken Aktiviteter per person och månad ser du valda personers närvaro för respektive månad under det datumintervall du valde.

12. Vill du exportera statistiken till Excel, klicka på Exportera

13. Under fliken Aktivitetstyper per person ser du valda personers närvaro för respektive aktivitetstyp under det datumintervall du valde.

14. Vill du exportera statistiken till Excel, klicka på Exportera

15. Under fliken Aktiviteter per person och dag visas en översikt över valda personers aktiviteter per dag (närvarande/frånvarande).

16. Vill du exportera statistiken till Excel, klicka på Exportera.