Föreningsinfo

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Föreninfo i vänstermenyn.

4. Ett popup-fönster visas där du kan se och ändra information.

Observera att du inte kan ändra informationen i följande fält:

• Namn
  • Visningsnamn
  • Beskrivning
  • Organisationstyp
  • Inträde i RF
  • Kommentarer
  • Organisationsnummer
  • RF-nummer
  • Bankgiro
  • Plusgiro
  • Kommun

Vill du vill ändra informationen i något av dessa fält, kontakta IdrottOnline Support (support@idrottonline.se). Vill du endast ändra bankgiro och/eller plusgiro, kontakta LOK-stödsgruppen (lok@rf.se).

5. För att se, ändra och lägga till kontaktinformation klicka på fliken Kontaktinformation Förening eller för den sektion som du vill uppdatera. Obligatoriska fält är markerade med en röd stjärna.

6. Om en sektion har samma kontaktinformation som föreningen så kan du under sektionen klicka i rutan för att använda samma uppgifter som föreningen. Informationen hämtas då till sektionen från Kontaktinformation Förening