Skapa tabell för statistik

1. Logga in i Idrottonline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik/rapporter i vänstermenyn.

4. Klicka på rubriken Skapa egen tabell.

5. Rollkategori: välj en rollkategori, det går inte att välja alternativet Alla rollkategorier.

6. Roll: beroende på vilken rollkategori du har valt visas olika roller i rullistan. Vill du söka på alla roller i en rollkategori så kan du välja Alla roller

7. Grupp: ska tabellen endast inkludera specifika gruppers medlemmar så väljer du de grupperna i fältet grupp.

8. Om du inte vill att tabellen ska inkludera personer med ofullständiga uppgifter bocka i rutan Exkludera personer med ofullständiga uppgifter

9. Åldersintervall: för att söka på ett specifikt åldersintervall, klicka på Lägg till.

10. Fyll i det åldersintervall du vill få statistik för i fälten Från och Till. Det är möjligt att söka på flera åldersintervaller i samma sökning. Lägg till ytterligare åldersintervall enligt steg 9 och 10.  För att ta bort ett åldersintervall, klicka på Ta bort till höger om åldersintervallet.

12. Klicka på Skapa tabell

13. Längre ner på sidan visas ålders- och könsfördelningen mellan medlemmarna i en stapeltabell och i en efterföljande siffertabell.