Skapa aktivitet

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Kalendrar i vänstermenyn.

4. Klicka på Sök för att söka efter en kalender.

5. Klicka på kalendernamnet för att öppna den kalender som du vill skapa en aktivitet i.

6. Klicka på knappen Skapa aktivitet.

7. Obligatoriska fält är markerade med en röd stjärna. Ska aktiviteten närvaroregistreras behöver du även ange Aktivitetens sluttid

Alla aktiviteter är per automatik förvalda att närvaroregistreras. Ska aktiviteten inte närvaroregistreras, bocka ur rutan Aktiviteter ska närvaroregistreras.

8.Klicka på Spara

9. Upprepning: om aktiviteten ska upprepas, klicka på Redigera.

10. Välj hur ofta upprepningen ska ske och när upprepningen ska upphöra. Du ser en sammanställning av dina val till höger.

11. Klicka på Välj för att lägga till.

12. Samlingstid: vill du ange en samlingstid, avmarkera rutan Ingen samlingstid så får du möjlighet att ställa in hur lång tid innan ni har samling.