Närvaroregistrera utbildningstillfälle

1. Logga in och välj funktion Utbildning

2. Under fliken Närvaro tillfällen ser du de tillfällen som ska närvaroregistreras. De står i datumordning där senaste tillfället visas överst.

3. För att söka efter ett tillfälle, klicka på förstoringsglaset som du hittar uppe till höger.

4. Fyll i sökfälten och klicka på Sök

5. I sökresultatet, välj det tillfälle du vill närvaroregistrera.

6. Samtliga deltagare är per automatik markerade som närvarande. Om en person var frånvarande, klicka ur boxen längst till höger om personen.

• Cirkel med grön bock = personen var närvarande vid tillfället.
  • Cirkel utan grön bock = personen var inte närvarande vid tillfället.

7. Klicka på Spara närvaro