Ta bort person från utbildningstillfälle

1. Under fliken Närvaro tillfällen ser du de tillfällen som ska närvaroregistreras. De står i datumordning där senaste tillfället visas överst.

2. För att söka efter ett tillfälle, klicka på förstoringsglaset som du hittar uppe till höger.

3. Fyll i sökfälten och klicka på Sök

4. I sökresultatet, välj det tillfälle du vill ta bort en person från.

5. Klicka på symbolen bestående av en person och ett krysstecken.

6. Markera personen/personerna du vill ta bort genom att klicka i boxen längst till höger om respektive person. För att markera samtliga personer från tillfället, klicka på markeringsboxen högst upp till höger.

7. Klicka på knappen Ta bort