Närvaroregistrera grupp

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Närvaroregistrering i vänstermenyn.

4. Klicka på Närvaroregistrera grupp

5. Välj den grupp du vill registrera närvaro för och ställ in övrig filtrering.

6. Klicka på Sök

7. Nu kan du registrera flera aktiviteter samtidigt genom att markera deltagarna som Närvarande eller Ej närvarande på respektive aktivitet.

8. Alla personer står som Närvarande. Om någon var frånvarande ändrar du till Ej närvarande genom att klicka på knappen.

9. Klicka på Närvaroregistrera.