Närvaroregistrera aktivitet

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/.

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Närvaroregistrering i vänstermenyn.

4. Här kan du söka efter aktiviteter som du kan registrera närvaro för. Sökresultatet visar per automatik aktiviteter där du står som ledare och som inte har registrerad närvaro från dagens datum till och med de senaste sex månaderna.

5. Om du vill specificera din sökning ytterligare klicka på Utökad sökning

6. Klicka på Sök.

7. Markera de aktiviteter som du vill registrera närvaro för.

8. Klicka på Närvaroregistrera.

9. Alla personer står som Närvarande. Om någon var frånvarande ändrar du till Ej närvarande genom att klicka på knappen.

10. Klicka sedan på knappen Närvaroregistrera.