Skicka påminnelse av kallelse

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Kallelser i vänstermenyn.

4. Sök efter den kallelse du vill en skicka påminnelse för genom att fylla i sökfälten och klicka på knappen Sök så visas resultatet nedanför.

5. Markera kallelsen.

6. Klicka på Skicka påminnelse.

7. Klicka på fliken för kallelsen och markera det alternativ som passar bäst, att skicka en påminnelse till de som inte har svarat och/eller till de som har svarat kanske. Siffran inom parentes till höger om alternativet visar hur många deltagare det berör.

8. Klicka på knappen Skicka.