Skapa och skicka ut kallelse

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Kallelser i vänstermenyn.

4. Klicka på + Skapa kallelse.

5. Sök efter aktiviteten som du vill skapa en kallelse för genom att fylla i sökfälten och klicka på Sök.

6. Sökresultatet visas under knappen Sök.

7. Markera den aktivitet som du önskar skapa kallelse för och klicka på Nästa.

8. Fyll i fältet Beskrivning, ange sista svarsdatum, välj ett svarsalternativ samt ställ in övriga inställningar.

9. Under Mottagare ser du vilka som kommer få kallelsen. Deltagarna från aktiviteten hämtas per automatik. Om en person inte ska få kallelsen men står i mottagarlistan, avmarkera personen.

10. Klicka på Skicka