Uppdatera styrelsen

Observera att detta är en snabbfunktion som förutsätter att personerna är registrerade som medlemmar i IdrottOnline.

Så här går du tillväga:

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Redigera under Roller i föreningen

4. För att ta bort en person från en roll, klicka på krysset bredvid namnet.

5. För att lägga till en person klicka i rutan, sök efter personen och klicka på namnet.

6. Klicka på Spara.

Observera att rollen Huvudadministratör endast kan administreras av IdrottOnline Support. För att lägga till eller ta bort en huvudadministratör, skicka personens namn, personnummer, e-postadress samt ett styrelseprotokoll där ändringen står med, eller ett dokument där en styrelsemedlem styrker ändringen, till support@idrottonline.se.