Skicka SMS till grupp

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Grupper i vänstermenyn.

4. På startsidan, under rubriken Sök grupp sök efter den grupp du vill lägga till en medlem i.

5. Markera gruppen.

6. Klicka på Meddelande och därefter Skapa meddelande

7. Metod: markera SMS

8. Skriv meddelandet.

9. Klicka på knappen Skicka.

Observera att alla i gruppen får alla SMS och svar från andra medlemmar.

Om SMS-funktionen

• Det är kostnadsfritt att skicka meddelande och SMS från IdrottOnline.
  • Det går inte att skicka SMS till en grupp med fler än 50 medlemmar, dvs max antal medlemmar i en SMS-grupp är 50 personer.
  • SMS går ut till målsmän.
  • När du svarar på ett SMS från IdrottOnline så kostar det som ett vanligt SMS (beroende på ditt abonnemang).

Observera att när du redigerar en SMS-grupp, t ex tar bort eller lägger till en person, så behöver du skicka ett SMS via IdrottOnline, enligt ovan manual, för att ändringen ska slå igenom.