Skicka e-post till grupp

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Grupper i vänstermenyn.

4. På startsidan, under rubriken Sök grupp sök efter den grupp du vill göra ett utskick till.

5. För att öppna gruppen, klicka på gruppnamnet.

6. Klicka på Meddelande och därefter Skapa meddelande

7. Metod: markera E-post.

8. Avsändare: skriv vilken avsändare som ska visas i meddelandet och eventuell svarsadress

9. Fyll i Ämne och Meddelande

10. Under Mottagare ser du vilka som kommer få meddelandet. Är det någon som inte ska få meddelandet, avmarkera då personen genom att ta bort bocken i rutan bredvid namnet.

11. Klicka på knappen Skicka.