Att tänka på vid hemsidebyte och domän

Glöm inte att ta bort er domän i IdrottOnline innan ni pekar om till er nya hemsida. Instruktion för hur ni gör detta hittar ni här. Observera att det kan dröja upp till en timme innan domänen är borttagen.

Om ni redan har pekat om er domän och nu inte kommer åt Idrottonline klicka på länken nedan för att komma direkt till Domänhantering i Idrottonline. OBS! Det är endast huvudadministratrörerna i föreningen som kan logga in på denna sida.
https://urlmanagementadmin.idrottonline.se/

Efter den 31 december dvs. efter nedstängningen kommer man fortsatt kunna logga in via login.idrottonline.se samt https://www.rf.se/bidrag-och-stod/it-tjanster/idrottonline och knappen "Logga in".

Behöver ni hjälp så kontakta supporten på support@idrottonline.se