Release 7 - 2022-04-26

Tisdagen 26e april har vi den sjunde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

• Exportfunktionen som tagits fram för att exportera ut media och nyheter ur EpiServer blir förbättrad. Användare kan nu välja att exportera nyheter i formatet JSON.
  • Exporterade nyheter sorteras nu efter datum då de publicerades
  • Diverse buggrättningar
  • Optimering av systemets prestanda