Release 5 - 2022-03-22

Tisdagen den 22:a mars har vi den femte uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

• Exportfunktionen som tagits fram för att exportera ut media och nyheter ur EpiServer blir förbättrad. Användare kan nu välja enstaka mappar i mediehanteraren och enstaka nyheter/nyhetslistor och exportera ut dessa som ett alternativ till att exportera ut allting på en gång.
    Det nya exportalternativet görs i redigerarläget i EpiServer.
  • Möjligheten att skapa nya hemsidor kopplade till IdrottOnline i EpiServer tas bort. Detta för att användare inte ska bygga och arbeta fram en hemsida som försvinner vid årsskiftet 2022/2023.
  • Användare får tillgång till en ny typ av e-postadress via "Min Sida". Där kommer man nu kunna lägga till en e-postadress för säkerhet som man sedan kan verifiera. Detta är ett steg i att öka säkerheten kring IdrottOnline och inloggningar.

Utöver detta så är det endast mindre buggrättningar och optimering av systemet.