Release 4 - 2022-03-08

Tisdagen den 8:e mars har vi den fjärde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

I med releasen 8/3–2022 så släpps det funktionen för SF att enklare begära avslut för föreningar.
Våra specialidrottsförbund får en ny funktion där det tillkommer en ny knapp under organisationer som heter ”Begär avslut”. Den ska användas när en förening har begärt utträde ur förbundet och då skickas ett automatiskt e-postmeddelande till ansvariga på RF som kan avsluta föreningen. Funktionen införs för att automatisera flödet mellan förbunden och RF i processen för att avsluta eller ta bort föreningar ur ett förbund.

Utöver detta så är det endast mindre buggrättningar och optimering av systemet.

Klicka här för att komma till manualen för funktionen "Begär avslut".