Release 1 - 2022-01-11

Tisdagen den 11:e januari har vi den första uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Hemsidan:

• Exportverktyg för EpiServer

I med releasen 11/1–2022 så släpps det exportverktyg som tagits fram för att organisationer ska kunna exportera ut nyheter, nyhetslistor samt det innehåll som ligger i mediehanteraren på deras sidor i EpiServer.

Om man har behörighet att redigera och administrera hemsidan så kommer man i inloggat läge åt det här exportverktyget. Det syns genom ett nytt alternativ som heter ”Exportera”.

Där kan man då välja om man vill exportera nyheter och nyhetslistor eller media från mediehanteraren.

När man klickar på något utav alternativen så öppnas en ny flik där man sedan kan välja att spara ner den .zip-fil som har skapats till sin egen dator eller att komprimera en ny fil.