För förbund: Skicka digitala brev via Kivra

För förbund så erbjuds möjligheten att kommunicera med sina föreningar genom att skicka digitala brev till dess Idrottsbrevlådor.

Läs följande förvillkor innan du fortsätter att läsa manualen:

• Förbundet behöver ha aktiverat skickafunktionaliteten, läs mer om det här
  • För att skicka digitala brev så behöver du som användare ha behörighet till fliken ”Organisationer” som du hittar i vänstermenyn under ”Administration”. Detta får du genom en administrativ behörighet som ”Förbundsadministratör”.
     Hittar du inte fliken? Kontakta ditt förbunds huvudadministratör.
  • Det digitala brevet som skickas till Idrottsbrevlådan är en PDF-fil. Skapa ditt brev och spara det som PDF.

1. Logga in på organisations IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Organisationer” i vänstermenyn.

4. Sök fram och markera de föreningar vars Idrottsbrevlådor du vill skicka ett digitalt brev till. Skicka sedan på ”meddelande”

5. Välj Kivra som metod för meddelandet

6. Ange Ämne, en eventuell beskrivning samt bifoga PDF-filen (det digitala brevet)
I mottagarlistan kan du sedan se vilka av dina valda mottagarorganisationer som har en aktiverad Idrottsbrevlåda och därmed kommer kunna ta emot ert digitala brev.
 Kontrollera uppgifterna och klicka på skicka brevet genom att klicka på ”Skicka”.