För förbund: Aktivera möjligheten att skicka digitala brev till Idrottsbrevlådan

För förbund så erbjuds möjligheten att kommunicera med sina föreningar genom att skicka digitala brev till dess Idrottsbrevlådor.

Viktigt! Innan ni påbörjar aktivering av skickafunktionaliteten, kontrollera att ni har korrekta firmateckningsregler samt korrekt angivna firmatecknare i IdrottOnline. Läs mer om det här

Läs följande förvillkor innan du fortsätter att läsa manualen:

• Endast en användare med firmatecknarbehörighet har möjlighet att aktivera skickafunktionaliteten.
  • Firmatecknaren behöver ha en registrerad e-postadress i IdrottOnline

1. Logga in på organisations IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Inställningar” i vänstermenyn.

4. Påbörja aktiveringen genom att klicka på ”Aktivera”.

5. Läs igenom och godkänn Kivras ”allmänna villkor för förmedlingstjänsten”

6. Läs igenom och godkänn Kivras ”personuppgiftsbiträdesavtal för avsändare av e-försändelser”

7. Aktiveringen är slutförd. Läs mer om hur du kommer i gång att skicka digitala brev här