Aktivera Idrottsbrevlådan

Viktigt! Innan ni påbörjar aktivering av Idrottsbrevlådan för er organisation, kontrollera att ni har korrekta firmateckningsregler samt korrekt angivna firmatecknare i IdrottOnline. Läs mer om det här!

Läs följande förvillkor innan du fortsätter att läsa manualen:

• Endast användare med firmatecknarbehörighet har möjlighet att aktivera Idrottsbrevlådan.
  • Organisationens firmatecknare behöver ha en registrerade e-postadresser i IdrottOnline
  • Samtliga firmatecknare behöver en privat brevlåda hos Kivra för att aktivera Idrottsbrevlådan. Skapa privatkonto hos Kivra här [Länk till https://kivra.se/sv/privat/registrera].

1. Logga in på organisations IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Inställningar” i vänstermenyn.

4. Påbörja aktiveringen genom att klicka på ”Aktivera hos Kivra”

5. Du omdirigeras nu till Kivras aktiveringsformulär där du anger din organisations organisationsnummer samt ditt personnummer. Signera sedan med Mobilt BankID för att påbörja aktiveringsprocessen.

6. Du är nu klar och i samband med att du signerar så notifieras organisationens andra firmatecknare (enligt firmateckningsrätten angiven i IdrottOnline) via mejl om att aktiveringen av Idrottsbrevlådan har påbörjats. De övriga angivna firmatecknarna kommer ombedes att även dem signera för att slutföra aktiveringen av brevlådan.

7. När samtliga angivna firmatecknare har signerat så får ni ett mejl om att er Idrottsbrevlåda är aktiverad.

Idrottsbrevlådan går sedan att nå via:

• Kivras mobil-app (Logga in i din privata brevlåda och hitta idrottsbrevlådan i menyn)
  • I Toppmenyn i IdrottOnline för att länkas till Kivras webbversion.